Premiul de la Campionatul International de Gatit in Aer liber (una calda, una rece)

Publié le par MirandolinaDupa ziua de sambata, a campionatului international, cu gatit, cu prieteni, cu catei, cu emotiile cand juriul s-a prezentat, am plecat acasa, obositi, dar bucurosi.

Duminica, premierea trebuia sa se faca la ora 11.00. A reusit sa inceapa doar la ora 13.30-14.00. Ne-am invartit pe acolo, am stat sa privim o demonstratie de gatit a lui Antonio Passarelli, unul din membrii juriului sectiunii la care am participat eu (sectiunea plita).
Stateam ca pe ghimpi, pentru ca apoi trebuia sa ajungem in Otopeni (de fapt ar fi trebuit sa ajungem in Otopeni la ora 13.00, unde fostii colegi de facultate ai mamei, aveau o intalnire).

Am luat medalii si cupa. Am fost fericite. M-am bucurat mult ca echipa BTL MediaCom a urcat pe scena.Din pacate, eram numai noi doua, si nu a avut cine sa ne faca fotografii pe scena. Ne-am fotografiat noi, una pe alta, cu medaliile si cupa, dupa ce am coborat de pe scena premierii.Era cald, extraordinar de cald, (de altfel, m-am bronzat doar stand acolo), iar la standul Mica Elvetie, o vacuta care astepta demonstratia de muls si facut branza in direct a lui Jacob (alt membru din juriul sectiunii plita), suferea foarte tare de cald.


Dupa ce am coborat de pe scena premierii, am zbughit-o spre masina, sa mergem spre Otopeni. L-am recuperat pe Costica de la Piata Romana, si am luat-o spre nordul orasului. Fiind extrem de cald, am dat drumul la aer conditionat in masina. Ceva foarte bizar s-a petrecut. Temperatura afisata a urcat la 130 de grade, avertismentul sonor s-a pornit, ledul rosu s-a aprins. Intre Clubul Diplomatilor si Baneasa se mergea bara la bara pe 3 benzi. Nu aveam cum sa trag pe dreapta. La stop, am oprit motorul, sa se racoreasca un pic. Cand sa-l repornesc, nu a mai vrut. Asa ca am tras masina in mijloc, in dreptul santierului de la pasajul Baneasa, si am asteptat sa vad ce se intampla.

Nu am mai ajuns in Otopeni :(

p.s. Dupa-amiaza, am cautat sfaturi pe internet despre ce s-ar fi putut intampla. Asa am dat de comunitatea de pe forumul Clubseat.eu, care au fost extrem de primitori, care mai de care cu sfaturi pentru mine (unele din cale afara de tehnice:) ) Pasionati sunt forumistii! Uitasem....

Publié dans moi

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article