Orasul in care ni se face in ciuda

Publié le par Mirandolina

Parca cineva este aici ca sa ne faca in ciuda. Parca cineva se straduieste sa ne faca viata grea in orasul acesta, care si asa este greu de imblanzit.
Ajung eu ca o floare dimineata la Palatul regal, langa Ateneu, ca sa parchez, caci aveam o chestie importanta de facut pe Calea Victoriei. Contam pe acea parcare, imensa, pentru a-mi gasi un locsor in care sa nu am probleme.
Ei bine, nu! Toata parcarea era inchisa, cu bariere. Nimic nu misca, nimic nu se intampla, insa totul era inchis.
Dupa multe chestii strecurate cu obida printre dinti, am luat-o pe o straduta unde am gasit un loc de parcare, si de unde a trebuit sa vin incarcata cu tot felul de plase si obiecte grele.
In fata Ateneului aveam sa aflu de ce era inchisa piata: festivalul de teatru de strada, sau asa ceva, care incepea pe 28 mai. Suntem pe 26 mai!!!! De ce blocati totul cu 3 zile inainte? De ce, cand intr-o "tara normala", totul s-ar instala cu o noapte inainte? Si daca tot blocati tot, de ce anume nu se instaleaza nimic? Deci nu se intampla nimic acolo, nimeni nu monta nimic, dar parcarea era blocata!

Cateva ore mai tarziu, dupa ce mi-am terminat treaba, pe la ora 14.00, in continuare, nimeni nu monta nimic. Dar parcarea era goala si blocata inca de dimineata...
Exces de zel prostesc.

In orasul asta plin de praf, nu ma mai bucura absolut nici un festival de teatru, pentru ca el este insotit de chestiile astea anormale. Si nu, nu mai am puterea sa ma bucure nimic. Pentru ca totul este insotit de hotarari absurde, menite sa-mi aminteasca (daca am uitat cumva), unde traiesc.

Publié dans neplacute

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article