A disparut afisul cu serata dansanta PSD

Publié le par Mirandolina

Ha!
Ieri a disparut afisul cu serata dansanta PSD, ("numai pentru pensionari"), de centralizarea caruia se ocupa presedintele meu de bloc. Am observat asta ieri dupa-amiaza cand am coborat sa plec la nunta.
Acum, ca m-am intors de la petrecere, si ca tot nu dorm, la 5 dimineata, am coborat ca sa am si dovada. Iat-o.Ce s-o fi intamplat? Presedintele blocului nu cred ca-l citeste pe Cristi Sutu, si nici pe mine, si chiar si asa, nu cred ca se sinchiseste el prea mult, ca doar nu e o problema, nu? Atunci ce s-a intamplat? S-au ocupat locurile? S-au inscris oare destui pensionari? Ce inseamna destui? Si care e speranta lor de viata? Mai traiesc pana la toamna? (sunt excesiv de cinica, da).
S-au inscris destui? Ce inseamna destui? S-au inscris deja toti din bloc, si de aceea nu mai era necesar sa lase afisul? Hmmm.
Absolut sumbru si nelinistitor. Na, mi-a sarit si somnul, ca si asa nu prea mai e ora de dormit: e aproape 6 si s-a luminat.
Tabelul PSD in blocul meu si circul trimis in PE de votul inexplicabil al unora a reusit sa ma faca sa-mi sara somnul de tot.

Publié dans revolte

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article