Tehnica ne omoara, Orange+RDS=horror :)

Publié le par Mirandolina

E "doar" 4.30 dimineata, si abia am reusit sa termin ce aveam de lucru, impreuna cu vreo 3 cani pline de cafea.
Iar se anunta o perioada incarcata.

Si ca sa nu fie totul ok, m-am enervat pe RDS. Ce porcarie e asta, sa limiteze fisierele trimise prin ei la 5 mega? Adica la email-ul din outlook, a carui cale e smtp.rdslink.ro, ma limiteaza la 5 mega.

Mai ramanea "marea speranta", internetul mobil de la Orange, pe care si asa il platesc 20 de euro pe luna (desi cred ca face 2, de-adevaratelea).
Ma conectez prin Orange, si surpriza :( Doar pe jumate surpriza, pentru ca stiam ca asa e, dar speram ca poate acum nu. Speram sa am un minut de noroc, dar ti-ai gasit.
Desi modemul mobil e HSUPA, nu prinde semnal 3G in bloc, chiar daca sunt langa fereastra... Doar Edge. Pai la Edge am stat 10 minute si nu a plecat email-ul, care continea fisierul de 5,8 Mega. In ritmul asta, nu mai aveam timp sa dorm:(
Deci am modem care poate 7,2, sunt in mijlocul Bucurestiului, si el nu merge:( Pai ce sa-i mai cer in tara, cum alergam eu in toate orasele anul trecut....

Mai si ce nu-mi place sa trimit email-uri profesionale de pe gmail-uri sau yahoo

Da' cine  avea o alta solutie, ca sa pot spera ca la 5 dorm, sa am macar trei ore de somn, ca maine e o zi ... infernala ? Infernala, putin spus.  

p.s. si ca si cand nu erau destule, il aud pe fundal si pe Blaga :)

p.p.s. am uitat sa va spun ca am stat sa ma uit aseara la mazare toata ora de emisiune, de la cap la coada, pentru ca eram fascinata (lol) de cum poate sa arate. Parca tocmai evadase :) nu se stie de unde.

Publié dans neplacute

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article