O (noua) vara cu ploi

Publié le par Mirandolina

Ploua zilnic, de cateva zile.
Asta-mi aminteste de clasa a opta. Si in vara aceea ploua zilnic la aceeasi ora, ca la tropice. Noi aveam "grupul celor opt", si ne refugiam pe deal, printre mesteceni.
Ploua torential, dar ploaia facea parte din noi.

Vorbeam mult, citeam mult, scriam poezii. Da, pentru ca puteam sa scriem si poezii si ne placea si sa citim, chiar daca eram foarte buni la matematica si vroiam sa dam la liceu la mate-fizica :) Unde, evident, am si intrat, in afara de unul din noi, care a vrut sa mearga la Scoala centrala.
Eu aveam pata pusa pe roz. Obsesie. Ma imbracam numai in roz, si faceam ode acestei culori.  In versuri, cu adancimi nebanuite. Ne exploram limitele, toti. Fiecare pe cele care il atrageau mai mult.

Unii din acest grup de opt sunt si astazi prietenii mei. Printre ei, prietena mea cea mai buna.
Despre altii din grup nu mai stiu nimic.
Dar e atat de calda si intensa amintirea acelei veri cu ploi.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
G
Mira, daca mai scrii asa o sa ma faci sa plang.Si pana la urma vreau sa fiu nepoliticos sa te intreb: de ce nu te apuci serios de scris?Gabi 
Répondre
M
<br /> Pai adica aici nu se cheama ca m-am apucat serios de scris? :))<br /> <br /> Cum sa plangi, de ce sa plangi? :P Am posturi mai de plans decat asta, nu cred ca le-ai gasit inca.<br /> Multumesc, oricum, si cum ziceam, te mai astept.<br /> <br /> <br />