Limba romana si intelegerea ei

Publié le par Mirandolina

Si epopeea prostului gust continua!
Mi-am updatat ieri contul de pe colegi.ro, adaugand nota urmatoare:

"Daca nu am fost colegi, abtineti-va!
NU CAUT NIMIC. Sunt inscrisa doar pe colegi.ro. Din pacate, neogen a simtit nevoia sa unifice portalurile, si sunt vizibila si pe noi2 sau alte chestii unde nu m-am inscris voit. Inutil sa-mi scrieti sau sa-mi trimiteti cereri de prietenie, daca nu am fost colegi undeva (scoala, liceu, etc). Oricum, vor fi respinse."

Si desi am pus foarte clar aceasta nota... iata ce intelege masculul carpatin de internet:

null 


Chiar cred ca nu e nimic de facut in afara de a-mi sterge contul de pe colegi.ro, daca nu pot scapa de raia asta de disperati.

Publié dans neplacute

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
A
ce isterica esti
Répondre
M
<br /> Mai fetita, mai, vezi-ti de hi5-urile tale cu fotografii despuiate.<br /> Postarea asta e pentru oameni cu IQ peste medie, nu te incadrezi:)<br /> Esti din specia femela carpatina supusa. Aceea care sta cu barbatul sau carpatin romanesc, care desi vine beat acasa, desi o bate si o inseala, e barbatul ei, i l-a dat Dumnezeu, si moare cu<br /> el de gat. Ca asa a invatat-o maica-sa (tot femela carpatina supusa). Va meritati soarta.<br /> Dar imperecheati-va cu masculul carpatin, care e problema? Eu nu stau in calea fericirii voastre.<br /> Vreau doar sa ma lase pe mine in pace masculul carpatin, mai ales cand am scris cu ditamai literele ca nu sunt inscrisa pe Noi2, si ca doar prin "bunavointa" minunata si extrema a Neogen<br /> sunt vizibila acolo. Scrie in romaneste.<br /> Eu cred in continuare ca nu vorbim aceeasi limba. Si zicea cineva ca scoala romaneasca nu scoate tampiti? <br /> <br /> <br />