Manualul de agatat gagici

Publié le par Mirandolina

Deci, dragii mei, atentie sporita!

Stiti ca zilele trecute ma minunam de ideea de a cauta pe internet "cum sa pastrezi o relatie", intamplare ramasa pentru mine ca summum-ul stupiditatii adolescentine (desi la 19 ani mai esti adolescent? hm).  Sunt indulgenta.

Dar se pare ca pentru acest gen de "public", care cauta retete si elixiruri universale pentru orice situatie sau orice fel de lucru, s-a creeat de fapt o piata.
Pentru ca cererea si oferta sunt chestii care se regleaza intr-o economie sanatoasa, daca exista cereri de solutii, atunci unii ofera solutii...

Zilele trecute, in publicitatile contextuale care se afiseaza cand citesti mail-ul in Gmail, vad asta: "Vrei sa agati gagici?
Te invat sa abordezi orice femeie si sa-i obtii numarul de telefon
.
www.juan.ro "

Se pare ca exista retete prefabricate pentru orice:)))
Asa ca am intrat sa vad minunatia.
Un nene vinde solutii ca sa iti cada femeile in brate:) Solutii, nici mai mult nici mai putin. Mai, voi auziti? Solutii.

Deci cum ar veni: o solutie anti-rugina. O solutie anti-calcar. O solutie de lipit. O solutie pentru dezlipit. O reteta pentru ciorba. O reteta pentru papanasi.  Un procedeu de instalare a parchetului laminat. Un procedeu de montare a gresiei....
Si o solutie pentru agatat gagici:)))

In prima pagina, care contine un blog, in ultimul sau post, datat 21 iunie, Marius, trainerul, te invata ce este un pdf :)) E pentru oameni destepti si blogul si manualul lui. Si solutiile cuprinse in manual :)

Si parcurgand cateva fraze din descrierea manualului pentru agatat gagici, (desi tot textul e o epopee, merita), vad asta:

<<Chestia bună legată de seductie este că femeile sunt conduse de partea emotională, care este structurată similar la toate :) Asta e explicatia pentru care, de exemplu, atât de multe femei se îndrăgostesc de tot felul de nenorociti. Gândirea logică le spune că vor fi înselate, dezamăgite, că le-ar fi mult mai bine cu băiatul "de treabă" - degeaba. Partea emotională le dictează deciziile, asa că mereu vor fi seduse de aventură, de bărbatul alpha, de "băiatul rău"... >>

Asa i-am zis si eu lui
Cristi Sutu, cand a postat poza cu prietena lui Mazare, ca fetelor cuminti le plac baietii rai :)
Oops.

Publié dans stupid

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
S
<br /> Nu exista retete de o secunda... pilula care o inghiti si gata....<br /> <br /> Insa barbatii se pot schimba... din timizi in curajosi...<br /> Din inchisi in deschisi... din limitati in provocatori-de-sine... :)<br /> <br /> Iar asta inseamna sa actionezi si sa faci ce e nevoie pentru a evolua constant...<br /> <br /> <br />
Répondre
M
<br /> Mie mi se pare ciudat sa pretinzi ca ai solutii universale :)<br /> De aceea ma amuzam.<br /> <br /> <br />