Mic rezumat cu francezi buzoieni

Publié le par Mirandolina

Cum m-am descurcat eu sa ma intorc din nou a doua zi:))
Mda, sedinta furtunoasa, (ciudata, atipica) la
partid,dupa care, o cina super draguta cu francezii mei. Unde le-am explicat ce si cum :) Niste chestii.
Am refuzat insa sa-i insotesc la cazino, acum... Era tarziu. Si nu numai asta. Dar... In fine. Oricum, trebuie sa plec maine, iar maine seara petrecem.

Melcul, din nefericire, a ajuns la Piata Romana, pe Seat. Mi-as fi dorit sa-l las in zona mea, in parc... sau macar pe iarba. Asa, a cazut pe asfalt, in mijlocul orasului. M-a urmarit rau imaginea lui:(

Din cauza decalajului, mi-am mai prins aproape o ploaie, in alt cartier :)
Nu mai eram cu totul si cu totul in alb imaculat, intre timp trecusem la rosu, dar totusi.

Am rezolvat, din fericire, cea mai mare parte a lucrurilor pe care mi le propusesem pentru azi (in afara de Buzau, care a ramas pentru maine).

Am vazut si casa. Nu va fi asta, sigur. Nu am "intrat in rezonanta". Poate va fi cealalta, din sectorul 1, mai degraba. Asta nu mi-a placut. Joasa, prost impartita, desi recent construita. Strada, in schimb, era de pus la plusuri.
De doua zile mi-am propus sa scriu ceva... da' hai sa ramana pentru dupa Buzau si dupa Bulgaria.


p.s. Foarte tare:) Am descoperit, azi la cina, ca unul din francezii de la partid sta la Buzau:) Asta dupa ce mi-a fost vecin 6 luni. Cica "Daca n-ai unde sa dormi, cand vii la Buzau...". Ba sa fii sanatos tu :)

p.p.s. dupa munca, placere (cina), si iar munca:) cica eu sunt omul din grupul de lucru care trebuie sa trimit chestionarul asta seara.  E 1, da. Buna dimineata :)

Publié dans moi

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article