Sunt fierbinte:)

Publié le par Mirandolina

Deci :) Incep asa, facandu-i sa urle pe corecti, les puristes:) Stiu ca nu se incepe cu deci:)
Cum adica sa incepi cu "deci":))
Deci.
Am fost la Buzau, am revenit, am fost la aniversare, e fix 4.36 dimineata, in mai putin de 4 ore plecam la Balcic. Eu conduc, normal:)
Acum, e drept ca nu e prima oara cand conduc obosita :)))) Sau muncesc obosita:)
Dar poate odata si odata reusesc sa ma fac praf, daca tot insist :) Stiti ce ziceam despre avioane, scorpioni...
Cum era vorba aia romaneasca, cu "ulciorul nu merge de multe ori la apa"?

V, te rog sa nu citesti asta :) Sau sa ti se para o gluma. Bineinteles, o sa mergem frumos in Bulgaria, si o sa revenim teferi, tot frumos :)

Cum am auzit zilele trecute? "Nu-ti mai povestesc nimic, ca te afecteaza, credeam ca esti o femeie matura". Ete fleoshk, Ce dracu' e aia femeie matura? Eu sunt o fetita, parca nu stiti toti:) Nu va mai bazati pe feeling-uri din astea cu femei mature, sunt gresite;) Eu sunt copilas.

Ca sa rezum, pentru ca trebuie totusi sa dorm. (plecam in cateva ore, atat de putine ca mi-e si teama sa le numar).

Cum ar veni, pe scurt, doua cuvinte despre ziua de azi. A fost o seara minunata. La multi ani, inca o data, Raluca, din tot sufletul.

Mi-am reincercat puterea de seductie. Stau bine. 100% inca. procentaj ok. Nu zic de inainte, zic de aniversare, in club.
Inainte, tot placut a fost, clar. Patru barbati se inghesuiau sa-mi "repare" masina;))) (masina n-are nimic, Doamne fereste, de fapt scutul acela, un pic desprins in campanie, care ma termina la vibratii, iar cade). Care ingenuncheat pe langa ea, care cautand cum sa prinda scutul. Si nu la service, vorbesc. Multumesc, fratele meu moldovean, fratele meu de cruce declarat din proprie initiativa frate de cruce, spre marea mea surprindere.

Revin la seara. Deci mi-am reincercat puterile in club. E ok. Cum stiam. Nimic scazut. E ca acum cativa ani (nu chiar multi), cand am ajuns dupa o petrecere din aia high class  (mai bine zis cu batul in fund) in club, la Downtown. Eram in rochie lunga, o sa-mi amintesc toata viata, si impreuna cu un prieten si o colega, el in costum, ea nu mai stiu cum. Parca eram fugiti de la nunta, asa aratam toti trei. Ei bine, faptul ca eram in rochie lunga nu m-a impiedicat sa dansez house si rap draceste, si sa ma ia un necunoscut in brate, de bine ce dansam :) Evident ca asta m-a speriat si am sters-o cu companionii mei cu care sosisem. Da' marturisesc ca nu prea ti-e dat de multe ori in viata sa dansezi Eminem in rochie lunga :) In club, nu la nunta, v-am spus :)

Azi mi-am reamintit cum e sa dansezi pana rupi tocurile la pantofi, la propriu:)) Cu aceasta ocazie, te salut, IR. Si petrecerea de la Zet, sau altele, sau altele, unde dansam impreuna neintrerupt, pana mi-am rupt sandalele :)

A, si apropo, cred ca am inteles de unde vine termenul "olteanca fierbinte". Eu nu sunt olteanca, ptiu, drace. Da' fierbinte, pe cuvantul meu ca sunt :))) Pai era atat de cald la El Comandante.... Si dansam non stop.
Si ... pentru ca eram jucausa, desi obosita, ei bine, mi-a venit ideea sa iau gheata din galeata cu whisky. Si sa o pun pe diverse parti ale corpului. (umeri, brate, picioare, etc). Nu va spun cu ce viteza fenomenala se topea. Am consumat pe putin 10 cuburi.

Mi-e ca vad zorile, si trebuie sa plecam la drum.
Bagaje ioc, idee ioc;) Geaman complet, nu ma dezmint :P
Improvizatie.

p.s. contez pe prietenii mei, care-s inteligenti si au umor. Care nu, poftiti afara :)
p.p.s. je deconne pour de bon, chiar se lumineaza. Au lit, Mirandolina!

Publié dans moi

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article