Bulimie comunicationala

Publié le par Mirandolina

Raspunzand la o intrebare dintr-o conversatie, acum, am realizat ceva legat de rolul computerului... in viata mea. Am realizat ca asa e...

Computerul este o prelungire a mea. La mine, computerul nu este legat de munca, neaparat. E legat de mine.

Ii aud pe unii si pe altii ca fac vacante fara computer. Eu? Fara computer? Pai ce vacanta e aia? Pana si-n Africa, in creierii desertului (hi hi), tot cu laptopul in brate eram. Desigur, atunci cand nu conduceam.
Philippe zicea asta seara, la reuniunea de lucru, ca el prefera contactul uman, ca el si informatica... Pai da, dar nu. Contactul uman e una, computerul e alta. Nu se inlocuiesc, nu se suplinesc. Doar se completeaza.

Deci computerul e o prelungire a mea, clar nu se poate fara. (si repet, nu e vorba doar de munca). E ceva din mine insami, un al cincilea membru (doua maini, doua picioare si un pc).
De aceea am trei (un desktop si 2 ordinateurs portables). Oare-mi ajung trei la un singur om?

Ca si telefonul (-foanele)  Astea sunt 5 (4 mobile, 1 fix). Oricum, e ceva legat de bulimie informationala :) Bulimie comunicationala.


Tot in categoria bulimie, dar nelegata de comunicare, se incadreaza hainele, bijuteriile, parfumurile, si... ei, da, stiu ca stiti, pantofii

Publié dans moi

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article