Cu putin roz :) "de brand Limuzin"

Publié le par Mirandolina

Astazi sunt la faza cautare de asigurare pentru Ucraina si Republica Moldova si in acelasi timp, comparare cu inchirierea unei masini la Chisinau, cu care sa merg la Odessa.
M-am mai linistit, se pare ca sunt mai multe societati de asigurari care fac asta, numai Omniasigul nu :)
Ca sa vezi.

Insa, cautand sa vad in privinta inchirierii, am gasit ceva prea frumos ca sa fie povestit :) Trebuie vazut, direct.Din categoria "sinistru". Era sa cad jos. Adica Hummer ca Hummer, poate cineva isi doreste sa inchirieze asta.
Dar roz?????????
Yuk:(  Brrr :(Si (am pastrat cel mai bun pentru sfarsit), trebuie sa vedeti si interiorul :))
Acesta e cel mai desavarsit :)Credeam ca Bucurestiul e capitala prostului gust. Ei bine, nu;) Nu luasem in calcul Chișinăul...
Iar descrierea masinii e o opera de arta: "Hummer H3 roz de brand Limuzin, în 2008.
Autovehicol se da in chirie numai cu sofer.
Este un nou şi unic Limuzină, care are un design exclusiv, realizate în stilul de playboy. Expozanţi Las Vegas Show 2008.Premiul de audienţe simpatie."

Jur, de trei ori jur ca nu o sa mai spun niciodata ca nu inteleg anumite marci de masini albe. Aveam pana acum o nedumerire in ce priveste alegerea unui BMW sau Audi, sau Mercedes alb (de modelele mari vorbesc, nu de cele micute).
Am considerat intotdeauna ca masinile acelea sunt concepute sa fie elegante. Si  elegante sunt in culori inchise (bleu marine, negru), hai, poate si argintiu. Albe nu le-am inteles si mi se parea ca albul le strica, le banalizeaza, le manelizeaza.


De asemenea, nu am prea inteles masinile 4x4 albe. Prin esenta sa, 4x4 e facut pentru offroad. Ce sa cauti cu masina alba la offroad?

Dar dupa ce am vazut minunatia de Hummer "roz de brand Limuzin", "in stilul playboy", ba mai mult, cu "premiul de audiente simpatie", pe cuvant ca BMW-urile si Mercedesurile albe mi se par deja chiar simpatice si civilizate.

Publié dans lumea larga

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article