Allroad, mon amour

Publié le par Mirandolina

Nu-s genul sa ma fotografiez cu masini, mai ales cu masini care nu-s ale mele :)
Si mai mult, nici cu masina mea nu am fotografii. Am una, facuta de cei de la PBV2, cand am ridicat masina, la cumparare, pe care ulterior, mi-au trimis-o. 
Cand m-am inscris in ClubSeat, nu aveam  fotografii cu masina, si cei de acolo trageau de mine sa "le-o prezint". Aveam doar niste fotografii din campanie, in care aparea masina, cand aveam autocolante lipite pe ea. Iar fotografiile acelea erau facute pentru autocolante, nu pentru masina :)
Desi-mi place masina mea, dar na...
Atunci, sub presiunea celor din club, am fotografiat-o pentru ei, cei din ClubSeat :)

Dar nu despre asta era postarea asta. Era ca sa intelegeti atitudinea mea despre masini. Imi plac mult, dar nu ma fotografiez cu ele. Nu-s manelist :)

Insa, am facut o exceptie, acum 2 ani.
Audi Allroad era prea frumoasa. Atragea privirile. Indiferent cat de departe erai. Era ca un magnet. Era eleganta si in acelasi timp sportiva. Mare, asa cum imi plac mie masinile. (niciodata nu mi-au placut masinile mici, asa cum se spune ca le plac femeilor tinere, masinile mici- o sa scriu candva si despre asta). Sa revenim la Audi Allroad. Era cuceritoare. Distinsa. Superba. Sigura de ea.

Cum am vazut-o, cum m-am indragostit. Fara drept de apel. Eram, acum 2 ani, la turneul de golf de la Pianu de Jos, Cupa de Cristal, organizat de noi in iunie 2007. Abia mai vedeam de oboseala, a fost complicat sa organizam, muncisem mult. Si totusi, desi abia mai vedeam, am vazut-o :) Nu aveam de fapt cum sa nu o vad.

Audi era unul din parteneri, iar Allroad era una din cele expuse, alaturi de o decapotabila rosie si un Q7 parca.
Allroad-ul era maro metalizat. Avea o clasa evidenta, greu de exprimat. 

In ziua aceea era ziua mea :) Si nu am rezistat sa nu ma sui in ea.... A fost coup de foudre, dragoste la prima vedere.Acel Allroad, din 2007, era derivat din A6. Acum au lansat una derivata din A4.
Abia astept sa o vad :)

Arbitrul de golf, singurul arbitru roman, cel putin in 2007, a ales decapotabila.
Eu nu, de cand ma stiu imi plac masinile mari...
Desi decapotabila era rosie, si cine ma cunoaste, stie ce slabiciune am la rosu :)
Si totusi. Aici prima modelul, nu culoarea. A6 Allroad era ex-cep-tio-na-la.Publié dans perfecte

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article