Culmea RCA-ului

Publié le par Mirandolina

Sa va mai povestesc cate ceva din miracolele asigurarilor.

In septembrie anul acesta, masina mea implineste 2 ani. Sa cresti mare! (da, stiu, pana te faci asta). Dar sa nu deviem de la subiect.
Anul trecut, in septembrie, avea un an. Teoretic, trebuia sa primesc de la brokerul de asigurari polita de RCA pentru 2008-2009. N-am primit-o. La cateva luni, am cerut-o, si mi-au trimis, prin email, o copie scanata, afirmand ca nu se stie unde e originalul.
Anul acesta, acum o saptamana, o firma de curierat mi-a adus RCA-ul pentru anul care incepe pe 12 septembrie 2009. (si e valabil pentru 2009-2010).

VIneri, firma de curierat ma suna din nou sa intrebe cand o sa fiu acasa, pentru ca mai au un plic de la brokerul de asigurari. Ce sa fie? Ei, care nu mi-a fost mirarea ca azi dimineata am primit RCA-ul pentru 2008-2009, care expira pe 11 septembrie, adica in 3 zile.
Si nu e ca si cum acest plic ar fi asteptat de un an. Pur si simplu ABIA acum l-au expediat. S-au dat de gol, deoarece au pus in plic si un formular de constatare amiabila (care nu era in vigoare anul trecut).

Minunat. Deci au fost si ei in stare sa-mi expedieze RCA-ul anual cu 3 zile inainte de a expira.
As vrea sa spun "mai bine mai tarziu, decat niciodata", desi nu am destul sange rece ca sa spun asta :))

Publié dans stupid

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article