200 de cai- nu-s pentru tine

Publié le par Mirandolina

Vindem, vindem, dar nu ne batem joc de program:)
Sub acest slogan se pot plasa zilele acestea ale mele. Insotesc un client, nevorbitor de romana, care cauta sa cumpere un Audi TT. Da, Audi ;) Da' nu A6 Allroad, mon amour, din pacate. 
In fine, deci azi am vazut doua. Una impecabila, aproape noua, 15000 km, alta tot ok, dar 30.000 km. (o masina frumoasa, dar nu e deloc ce mi-as cumpara, nu-mi plac sportivele. Adica-mi place ca motorul sa fie puternic, dar infatisarea, mai degraba limuzina decat sportiva).
A doua S-line. Ma rog, si discutand cu proprietarul, un nene distins, (adica distins cu ordinul "vai steaua ta in grad de cocalar"- copyright Hohoscop pentru expresie), despre una, alta, jenti, istoricul masinii, etc, toate bune, intalnirea era spre sfarsit, pronuntasem fraza: "Se gandeste si maine va spunem decizia", si cand colo aud fraza zilei.
Deci tineti-va bine... am zis ca urmeaza fraza zilei!
Distinsul, dotat cu treningul de fâș de rigoare, imi spune: "Masina asta e puternica, are 200 de cai, e pentru cineva mai tanar, nu e pentru domnul." (asta dupa ce a propus reduceri, etc, se vedea ca vrea sa o vanda!) Bai, deci da. Vindem, vindem, dar nu tradam marca.  Cum adica, intr-o masina de playboy spre gigolo sa se suie un nene necorespunzator ca varsta si infatisare?
Sunt geniali, ii iubesc, au discreditat complet marca. Asta, cu fraza lui, proprietarii de marele alb (unde alb poate fi Mercedes, BMW, Audi - modelele mari). Sunt totali.  Doamne fereste. Ce au construit Mercedes, Audi, BMW in zeci de ani, romanul a modificat in 10 :) Si temeinic.

Publié dans stupid

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
A
<br /> pun pariu ca era in bucurestii noi...<br /> <br /> <br />
Répondre
M
<br /> il cunosti pe distinsu'? :) poate ma prinde si ma bate, da' nu cred ca citeste :)) Nu cred ca cititul face parte din preocuparile lui ;)<br /> Nu era departe de Bucurestii Noi, era pe strada dintre Turda si Domenii, pe langa parc...<br /> <br /> <br />