O zi proasta si-o mea culpa

Publié le par Mirandolina

Am avut o zi hm...
In fine.
Macar seara stiam, credeam, ca va fi buna. A fost, in seara asta, prima sedinta de partid dupa intreruperea de vara.
Dar pana sa ajung la Ibis, la sedinta de partid, am dat peste 3 idioti cu masina, care in plus, stateau la volan.
Al treilea a fost culminant. Ajung la Ibis, vad locul de parcare, pun semnalizarea sa intru in el, dand cu spatele, caci prefer sa intru cu spatele ca sa plec cu fata. Si ce sa vezi? Un dobitoc, din spatele meu, haț, in locul de parcare! Vai de capul nostru. M-am saturat de orasul asta, de mitocanii din el. E orasul meu natal si credeam ca-l iubesc, dar pe zi ce trece imi gasesc din ce in ce mai putine puncte comune cu locuitorii lui.
Am iesit din masina sa-l intreb ce anume a avut in cap cand a facut asta, a ridicat din umeri si a spus ca si asa nu sta decat cinci minute. I-am promis ca nu va putea iesi, ca am sa parchez in fata lui, si nu va avea cum sa iasa. Am stat acolo, si eram foarte hotarata sa raman acolo in continuare, chit ca as fi intarziat la sedinta de partid. Eram nervoasa rau. Cum altfel se poate sfarsi o zi proasta, decat prost?

Cand, apare un domn, care, cu un zambet larg, imi spune: "Haideti, nu va necajiti, va rog. V-a suparat prea tare, va rog mult, nu mai fiti necajita. Am sa-mi scot eu masina si va rog sa parcati in locul meu. Si asa eu am sa plec in 5 minute." In fata unei asemenea amabilitati si invitatii politicoase, n-am putut sa il refuz. A iesit din parcare, am intrat in locul lui.
Evident, asta cred ca va era clar, nu avea numar de Bucuresti. Era numar de Sibiu. Insa... padadam, aici vine surpriza... ce masina credeti ca avea? He? Aud?
BMW X6.... He! Ce culoare? BMW X6 ALB! Hehe! Ok, ca sa-mi darame toate credintele cum ca numai cocalarii isi cumpara Audi, Mercedesuri si BMW-uri albe :)  Atunci, retractez. Si de aici vine si mea culpa de care pomeneam in titlu, si pe care trebuie sa o fac.
Dupa ce am parcat, am coborat din masina, sa merg la hotel, unde aveam sedinta. Am trecut pe langa domnul politicos, si i-am multumit inca o data. Mi-a spus ca vazuse scena, ca ma intelege ca m-am suparat, dar sa nu stau asa suparata, ca nu merita :) Mai exista oameni normali pe lumea asta... Mda, dar ei nu sunt nascuti in oras cu mine, se pare...

p.s. Ma bucur ca am reinceput sedintele de partid....
p.p.s. Demain, ca ira mieux!

Publié dans lumea asta

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
B
<br /> am inteles ca ferrari s-a hotarit sa nu mai vinda orisicui masina. adica o sa-si selecteze clientii, ca nu toti neavenitii sa le strige renumele firmei.<br /> <br /> <br />
Répondre
M
<br /> Pai da, fix de la asta pornisem. De la stirea asta, cateva postari mai jos. Adica aici:http://mirandolina.over-blog.com/article-36585563.html<br /> Ma asteptam sa reactioneze cineva, unul din ei. Era necesar, era urgent, era inevitabil. Te pup, cu vinovatie :(<br /> <br /> <br />