Google, Dumnezeul prostilor

Publié le par Mirandolina

Tocmai am constatat ca cineva a ajuns la mine pe blog cautand in Google urmatoarea fraza: "cum sa fac primul pas in relatia cu iubitul meu, ce sa-i scriu ca sa nu par o prostuta." Toate astea, da.
Infiorator... :)
Infiorator e, de fapt, putin spus.
Blogul meu e primul raspuns returnat de Google la cererea asta. Nu stiu ce a inteles din ce scriu eu fetita care cauta asemenea sfaturi, dar parerea mea aici, in cazul in care mai revine: papusa, nu-i mai scrie deloc, ca daca-ti pui intrebarea asta, esti prostuta de-a binelea, si n-are sens, nu vei putea disimula prea mult situatia. Sau, varianta doi, potrivit proverbului "cine se aseamana se aduna", nu-i mai scrie, ca n-are nevoie, e la fel ca tine si oricum nu intelege ce scrii. Te pomenesti ca la ora asta el cauta pe Google: "cum sa ma port cu iubita mea, ca sa nu par pampalau. La a cata intalnire o sarut?"

Cum sa-ti vina, nene, sa cauti asta pe Google? Asta e cel putin la fel de tare ca cel care cauta pe net "cum sa pastrezi o relatie". Doamne iarta-ma. Sau mai degraba: fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor e imparatia cerurilor.

Eu imi pun prea multe intrebari, de-aia n-o sa fiu fericita niciodata:)) si nici nu le pun pe Google, mi le pun in interiorul meu ;) Aaa, era suficient sa le pun pe Google?

Publié dans stupid

Commenter cet article

Gabriel 01/02/2011 08:58altcineva a ajuns la tine pe blog cautand "Mirandolina"...