Google, Dumnezeul prostilor

Publié le par Mirandolina

Tocmai am constatat ca cineva a ajuns la mine pe blog cautand in Google urmatoarea fraza: "cum sa fac primul pas in relatia cu iubitul meu, ce sa-i scriu ca sa nu par o prostuta." Toate astea, da.
Infiorator... :)
Infiorator e, de fapt, putin spus.
Blogul meu e primul raspuns returnat de Google la cererea asta. Nu stiu ce a inteles din ce scriu eu fetita care cauta asemenea sfaturi, dar parerea mea aici, in cazul in care mai revine: papusa, nu-i mai scrie deloc, ca daca-ti pui intrebarea asta, esti prostuta de-a binelea, si n-are sens, nu vei putea disimula prea mult situatia. Sau, varianta doi, potrivit proverbului "cine se aseamana se aduna", nu-i mai scrie, ca n-are nevoie, e la fel ca tine si oricum nu intelege ce scrii. Te pomenesti ca la ora asta el cauta pe Google: "cum sa ma port cu iubita mea, ca sa nu par pampalau. La a cata intalnire o sarut?"

Cum sa-ti vina, nene, sa cauti asta pe Google? Asta e cel putin la fel de tare ca cel care cauta pe net "cum sa pastrezi o relatie". Doamne iarta-ma. Sau mai degraba: fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor e imparatia cerurilor.

Eu imi pun prea multe intrebari, de-aia n-o sa fiu fericita niciodata:)) si nici nu le pun pe Google, mi le pun in interiorul meu ;) Aaa, era suficient sa le pun pe Google?

Publié dans stupid

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
C
Buna ziua ma numesc CUIYAN din SUA vreau sa povestesc lumii despre marea si puternica casta de vraja numita Doctor NATHA sotul meu m-a inselat si nu s-a mai angajat cu mine si copiii nostri cand l-am intrebat care este problema pe care mi-a spus-o ca are. m-am îndrăgostit de mine și mi-am dorit un divorț, am fost atât de inima că mi-am plâns toată ziua și noaptea, dar a plecat de acasă căutam ceva online când am văzut un articol cum marele și puternicul doctor NATHA au ajutat atât de mulți în situații similare ca adresa mea de e-mail a fost acolo, așa că i-am trimis un e-mail în care i-a spus despre problema mea, mi-a spus că se va întoarce la mine în câteva ore, am făcut tot ce mi-a cerut să fac a doua zi spre cea mai mare surpriză a soțului meu. acasă și plângea și mă rog să-l iert și să-l accept înapoi, sunt atât de fericită pentru că familia mea este acum plină de dragoste. Puteți contacta și el ... Emil: drnathaliesand@gmail.com<br /> <br />     DE asemenea, are cura pentru următorul VIRUS.<br /> 1) Dacă îți dorești fostul înapoi.<br /> (2) dacă ai întotdeauna vise rele.<br /> (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.<br /> (4) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi.<br /> (5) Dacă doriți un copil / VÂNZARE DE PREGENIE.<br /> (6) Vrei să fii bogat.<br /> (7) Doriți să vă legați soțul / soția<br /> al tău pentru totdeauna.<br /> (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.<br /> (9) Cum ați fost înșelat și doriți să vă recuperați banii pierduți.<br /> (10) Opriți divorțul<br /> (11) CURAȚI TOATE TIPUL DE BĂNĂTATE / BOLI AICI<br /> (12) Câștigarea la loterie<br /> (13) Vindecarea împotriva virusurilor umane / SIDA<br /> (14) CÂȘTIGAȚIA LOTERIEI / LOTTULUI
Répondre
G
<br /> <br /> altcineva a ajuns la tine pe blog cautand "Mirandolina"...<br /> <br /> <br /> <br />
Répondre