Google, Dumnezeul prostilor

Publié le par Mirandolina

Tocmai am constatat ca cineva a ajuns la mine pe blog cautand in Google urmatoarea fraza: "cum sa fac primul pas in relatia cu iubitul meu, ce sa-i scriu ca sa nu par o prostuta." Toate astea, da.
Infiorator... :)
Infiorator e, de fapt, putin spus.
Blogul meu e primul raspuns returnat de Google la cererea asta. Nu stiu ce a inteles din ce scriu eu fetita care cauta asemenea sfaturi, dar parerea mea aici, in cazul in care mai revine: papusa, nu-i mai scrie deloc, ca daca-ti pui intrebarea asta, esti prostuta de-a binelea, si n-are sens, nu vei putea disimula prea mult situatia. Sau, varianta doi, potrivit proverbului "cine se aseamana se aduna", nu-i mai scrie, ca n-are nevoie, e la fel ca tine si oricum nu intelege ce scrii. Te pomenesti ca la ora asta el cauta pe Google: "cum sa ma port cu iubita mea, ca sa nu par pampalau. La a cata intalnire o sarut?"

Cum sa-ti vina, nene, sa cauti asta pe Google? Asta e cel putin la fel de tare ca cel care cauta pe net "cum sa pastrezi o relatie". Doamne iarta-ma. Sau mai degraba: fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor e imparatia cerurilor.

Eu imi pun prea multe intrebari, de-aia n-o sa fiu fericita niciodata:)) si nici nu le pun pe Google, mi le pun in interiorul meu ;) Aaa, era suficient sa le pun pe Google?

Publié dans stupid

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
C
Buna ziua ma numesc CUIYAN din SUA vreau sa povestesc lumii despre marea si puternica casta de vraja numita Doctor NATHA sotul meu m-a inselat si nu s-a mai angajat cu mine si copiii nostri cand l-am intrebat care este problema pe care mi-a spus-o ca are. m-am îndrăgostit de mine și mi-am dorit un divorț, am fost atât de inima că mi-am plâns toată ziua și noaptea, dar a plecat de acasă căutam ceva online când am văzut un articol cum marele și puternicul doctor NATHA au ajutat atât de mulți în situații similare ca adresa mea de e-mail a fost acolo, așa că i-am trimis un e-mail în care i-a spus despre problema mea, mi-a spus că se va întoarce la mine în câteva ore, am făcut tot ce mi-a cerut să fac a doua zi spre cea mai mare surpriză a soțului meu. acasă și plângea și mă rog să-l iert și să-l accept înapoi, sunt atât de fericită pentru că familia mea este acum plină de dragoste. Puteți contacta și el ... Emil: drnathaliesand@gmail.com

    DE asemenea, are cura pentru următorul VIRUS.
1) Dacă îți dorești fostul înapoi.
(2) dacă ai întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi.
(5) Dacă doriți un copil / VÂNZARE DE PREGENIE.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Doriți să vă legați soțul / soția
al tău pentru totdeauna.
(8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
(9) Cum ați fost înșelat și doriți să vă recuperați banii pierduți.
(10) Opriți divorțul
(11) CURAȚI TOATE TIPUL DE BĂNĂTATE / BOLI AICI
(12) Câștigarea la loterie
(13) Vindecarea împotriva virusurilor umane / SIDA
(14) CÂȘTIGAȚIA LOTERIEI / LOTTULUI
Répondre
G


altcineva a ajuns la tine pe blog cautand "Mirandolina"...Répondre