In plina recesiune, romanii nu renunta la vibratoare

Publié le par Mirandolina

Acum cateva zile, printre noianul de comunicate de presa pe care le primesc, a venit unul care m-a facut sa rad un sfert de ora. E mare lucru :) Din pacate nu am putut sa scriu atunci despre el, am avut iar o saptamana cu alergaturi, si asta s-a vazut in cat de putin am scris.

Dar atentie!
In cazul in care va era teama ca romanii nu mai au libido din cauza crizei, sau daca aveati o ingrijorare ca dau faliment sex shopurile si mor de foame prostituatele, vine vestea care va linisteste, in provenienta din Ploiesti, care clameaza sus si tare: romanii nu renunta la vibratoare! In ciuda recesiunii!
Nu, deci e superb. Aveam o grija ca din cauza crizei romanii nu se mai gandesc la sex, m-am linistit :D
Bine, cu sex shopurile din centrul orasului ma lamurisem, din moment ce ditamai profesionistii isi lasa masina pe avarie ca sa intre in miezul dupa-amiezii la sex shop (o urgenta, desigur !). 
Imi mai ramasese insa o grija cu online-ul, si nu puteam sa dorm :P Ei bine, mi-au spulberat-o cu acest comunicat :D Gata, mi-am luat o piatra de pe inima

Acum, aproape in extenso:

"In plina recesiune, romanii nu renunta la vibratoare

Ploiesti, 7 octombrie 2009

In plina criza economica, cel mai mare sex shop online, www.....ro anunta cresterea cotei sale de piata.
Desi recesiunea economica a rarit considerabil numarul sex shop-urilor pe piata de online. www.....ro ramane lider pe acest segment de piata, in acest an bifand si colaborarea cu Laura Andresan.


Daca inainte piata online de sex shop apartinea romanilor mai sfiosi, acum si consumatorii ce apelau pentru astfel de produse la magazinele de desfacere s-au orientat catre www.....ro.
Romanii au prins gustul jucariilor erotice si nu renunta nici la acest moft in vreme de criza. Cele mai bine vandute produse raman afrodisiacele dar si parfumurile cu feromoni si lubrifiantii. Clientii mai pretentiosi prefera vibratoarele cu forme ciudate, vibratorul de gheata, vibratorul ale carui vibratii sunt declansate de telefonul mobil sau cel conectat la MP3player.
1000 metri patrati depozit de vibratoare,jucarii haioase, parfumuri, catuse, uleiuri de masaj, acesta a fost investitia facuta pentru ca www.....ro sa devina numarul 1 la categorie sex shop online. "

Deci da. Tara arde si baba se piaptana. Cu vibratorul de gheata. In plina recesiune, evident.
Ah, uitam: comunicatul e inclus la categoria... la ce categorie credeti?
Comert? Nuuu.
Afaceri? Nuuu.
N-aveti imaginatie, stati jos! E inclus la categoria social, ce stiti voi!

Publié dans lumea asta

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article