Intre curaj si bun simt

Publié le par Mirandolina

Acum cateva zile, cineva a considerat ca am curaj pentru o actiune care mie mi se pare ceva obisnuit. Sigur, a mi se spune ca am curaj, e pozitiv. Dar sunt prea cinstita ca sa accept laude pe care nu consider ca le merit in acel moment. Si am un prea inalt respect pentru niste concepte, printre care si cel de curaj, ca sa pot sa asimilez orice actiune sau gest cu un curaj. Nu-mi place sa se demonetizeze cuvintele pe care le folosim. Imi place sa cantarim lucrurile pe care le spunem, si sa nu folosim concepte prea importante, cuvinte prea sforaitoare, neadaptate situatiei.
Sigur, nu neg. Am curaj. Am avut curaj si voi mai avea. Stiu, da, sunt o persoana curajoasa. Dar m-a infuriat momentul si motivul pentru care mi s-a spus asta.
Unii au incercat sa ma tempereze, spunand ca depinde din ce unghi te plasezi.
Intr-o anumita masura, e adevarat. Poate ca mie-mi poate parea curajos ceva ce face altcineva, caruia acest lucru i se pare banal. Sau ca poate ce fac eu ca pe ceva obisnuit, pare un curaj. Dar nu stiu, totusi, cuvantul "curaj"... Cred, intr-adevar, ca acest cuvant este un cuvant care e prea important si pentru care am un respect prea mare ca sa-l vad folosit asa, fara noima.
Curaj este cand dacii s-au batut cu romanii.
Curaj este, ca sa aduc asta in zilele noastre si sa ma raportez personal, atunci cand am daramat ce construisem 10 ani ca sa revin aici. Curaj este ca am trecut peste acele imprejurari negre, peste cele doua nenorociri. Curaj e ca am depasit anul 2000, de pilda. Si ca traiesc.
Sau curaj e ca am mers in desert, unde am dormit printre scorpioni si nu m-am spalat. Sau curaj este ca am venit la varsta frageda (20 si un pic de ani, 3000 de km singura prin toata Europa). Sau curaj este calatoria mea nebuneasca la New York.
Sau curaj e toata atitudinea mea, decalata fata de generatia mea din tara asta....

Dar nu banalitatea de a spune lucrurilor pe nume :) Acela nu e curaj, e bun simt.

Publié dans lumea larga

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
C
Buna ziua ma numesc CUIYAN din SUA vreau sa povestesc lumii despre marea si puternica casta de vraja numita Doctor NATHA sotul meu m-a inselat si nu s-a mai angajat cu mine si copiii nostri cand l-am intrebat care este problema pe care mi-a spus-o ca are. m-am îndrăgostit de mine și mi-am dorit un divorț, am fost atât de inima că mi-am plâns toată ziua și noaptea, dar a plecat de acasă căutam ceva online când am văzut un articol cum marele și puternicul doctor NATHA au ajutat atât de mulți în situații similare ca adresa mea de e-mail a fost acolo, așa că i-am trimis un e-mail în care i-a spus despre problema mea, mi-a spus că se va întoarce la mine în câteva ore, am făcut tot ce mi-a cerut să fac a doua zi spre cea mai mare surpriză a soțului meu. acasă și plângea și mă rog să-l iert și să-l accept înapoi, sunt atât de fericită pentru că familia mea este acum plină de dragoste. Puteți contacta și el ... Emil: drnathaliesand@gmail.com<br /> <br />     DE asemenea, are cura pentru următorul VIRUS.<br /> 1) Dacă îți dorești fostul înapoi.<br /> (2) dacă ai întotdeauna vise rele.<br /> (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.<br /> (4) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi.<br /> (5) Dacă doriți un copil / VÂNZARE DE PREGENIE.<br /> (6) Vrei să fii bogat.<br /> (7) Doriți să vă legați soțul / soția<br /> al tău pentru totdeauna.<br /> (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.<br /> (9) Cum ați fost înșelat și doriți să vă recuperați banii pierduți.<br /> (10) Opriți divorțul<br /> (11) CURAȚI TOATE TIPUL DE BĂNĂTATE / BOLI AICI<br /> (12) Câștigarea la loterie<br /> (13) Vindecarea împotriva virusurilor umane / SIDA<br /> (14) CÂȘTIGAȚIA LOTERIEI / LOTTULUI
Répondre