O noua jucarie

Publié le par Mirandolina

Am o noua idee, un nou proiect, o noua provocare.
A rasarit intr-o minte nastrusnica (a mea) desi perioada innegurata, a fost perfectata prin adaugiri a trei prieteni dragi si pretiosi. Eram deja incantata de idee, insa faptul ca toti trei au fost incantati si cred in idee, mi-a dat si mai mult curaj. Mai ales ca, desi tin enorm la fiecare din ei, si fiecare din ei la mine (doua fiind prietenele mele cele mai bune, iar celalalt fiind din categoria 1 de prieteni baieti), sunt rar de acord :)
Acum mi-au aratat fiecare ca au incredere in ideea asta, in mine, ba chiar au venit cu adnotari.
Sunt bucuroasa ca un copil, si nerabdatoare. Nu depinde de nimic sa incep. Depinde doar de mine. Insa trebuie sa gasesc momentul. Unul de prea plin. Si de minte pe deplin odihnita.
Ba sunt de fapt, chiar mai bucuroasa decat un copil caruia i se ofera o jucarie noua. Pentru ca, asa cum am gandit ieri, una e sa ti se ofere jucaria si alta este sa o concepi tu insati.
Imi ascut creioanele, incet, cu gesturi tacticoase.... O sa inceapa, cand voi simti ca sunt la maximul creativitatii si a influxurilor pozitive.
Abia astept sa ma joc cu noua jucarie, si sa le-o ofer si altora, pentru un joc pe masura fiecaruia.

Publié dans perfecte

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
C
Buna ziua ma numesc CUIYAN din SUA vreau sa povestesc lumii despre marea si puternica casta de vraja numita Doctor NATHA sotul meu m-a inselat si nu s-a mai angajat cu mine si copiii nostri cand l-am intrebat care este problema pe care mi-a spus-o ca are. m-am îndrăgostit de mine și mi-am dorit un divorț, am fost atât de inima că mi-am plâns toată ziua și noaptea, dar a plecat de acasă căutam ceva online când am văzut un articol cum marele și puternicul doctor NATHA au ajutat atât de mulți în situații similare ca adresa mea de e-mail a fost acolo, așa că i-am trimis un e-mail în care i-a spus despre problema mea, mi-a spus că se va întoarce la mine în câteva ore, am făcut tot ce mi-a cerut să fac a doua zi spre cea mai mare surpriză a soțului meu. acasă și plângea și mă rog să-l iert și să-l accept înapoi, sunt atât de fericită pentru că familia mea este acum plină de dragoste. Puteți contacta și el ... Emil: drnathaliesand@gmail.com<br /> <br />     DE asemenea, are cura pentru următorul VIRUS.<br /> 1) Dacă îți dorești fostul înapoi.<br /> (2) dacă ai întotdeauna vise rele.<br /> (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.<br /> (4) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi.<br /> (5) Dacă doriți un copil / VÂNZARE DE PREGENIE.<br /> (6) Vrei să fii bogat.<br /> (7) Doriți să vă legați soțul / soția<br /> al tău pentru totdeauna.<br /> (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.<br /> (9) Cum ați fost înșelat și doriți să vă recuperați banii pierduți.<br /> (10) Opriți divorțul<br /> (11) CURAȚI TOATE TIPUL DE BĂNĂTATE / BOLI AICI<br /> (12) Câștigarea la loterie<br /> (13) Vindecarea împotriva virusurilor umane / SIDA<br /> (14) CÂȘTIGAȚIA LOTERIEI / LOTTULUI
Répondre
D
<br /> Bravo!<br /> Mult succes cu noul proiect. <br /> <br /> <br />
Répondre
M
<br /> Multumesc mult de tot, Dan.<br /> Succes si tie, cu ale tale.<br /> <br /> <br />